Reactie plaatsen

Reacties

Svenn & Tess
een jaar geleden

Wij zijn op 6 september 2021 door Gonnie getrouwd, nadat wij onze bruiloft al een keer uitgesteld hadden. Wij hebben een onvergetelijke bruiloft gehad, mede door de lieve woorden van Gonnie. Svenn komt uit Twente, en met wat Twentse invloeden tijdens de ceremonie was het voor ons persoonlijk en vonden onze gasten het ook herkenbaar en hartstikke leuk.

Gonnie, nogmaals bedankt voor alles!

Anke Lobeek - Legters
2 jaar geleden

Gonny,

Ik heb u als heel vriendelijke en rustige vrouw ervaren tijdens de voorbereiding van de crematie van Hans. Ik vond ook heel fijn dat u met ons mee bent gelopen tijdens zijn afscheidsdienst op het voetbalveld. En daarna als ceremonie spreekster bij de dienst in de aula van de crematorium. Wij als familie zijn heel blij met hoe alles verlopen is en kunnen met een goed gevoel terug kijken op alles. Nog bedankt voor alles.
Groetjes Anke en de familie

Jacqueline Brouwer
2 jaar geleden

Gonnie, nogmaals bedankt voor het prettige contact tijdens het regelen en begeleiden van de uitvaart. Ondanks de maatregelen i.v.m corona is alles prima geregeld.

Petra, Milou & Lieke
3 jaar geleden

Lieve Gonnie,
Wij vonden het erg fijn dat jij ceremonieel spreker wilde zijn bij de uitvaart van onze vader en man. Je bent een warm, liefdevol en betrokken persoon die een prachtig afscheid heeft verzorgd. Mede doordat jij onze vader en man ook hebt gekend, heb jij de ceremonie erg persoonlijk en passend kunnen maken. Gonnie, heel erg bedankt.

Rens van Houte
3 jaar geleden

Dankjewel voor de verzorging van het mooie afscheid deze ochtend van mijn beste vriend Du. Een gedenkwaardig eerbetoon met liefdevolle woorden door jou als uitvaartbegeleidster. Het is precies gegaan zoals hij het gewild had. Ik toost nu een borrel op hem tussen de tranen door, nogmaals veel dank. Groetjes, Rens

Josine Mommers-Nusmeier
3 jaar geleden

Gonnie, wat ben ik blij dat ik jou heb gebeld. Mijn hele schoonfamilie was erg blij met jou als uitvaartbegeleidster. Warm, betrokken, gewoon een heel fijn persoon. Nogmaals heel erg bedankt. Liefs Frans en Josine

Hans Groenhuijsen
3 jaar geleden

Lieve Gonnie.
Wij hebben jou nu twee maal mogen meemaken en met volle tevredenheid.

In 2012 als ceremoniemeester bij het overlijden van mijn vader, en voor kort bij mijn moeder.

Inlevingsvermogen is het toverwoord dat op jou van toepassing is. Het overleggen en helpen met beslissingen hebben wij als zeer prettig ervaren.
De aandacht, details, puntjes op I, voelde als een warme deken om ons heen.

Gonnie dank je wel.

Jasmijn en Carmen
3 jaar geleden

Lieve Gonnie,

Wat hebben wij een mooie trouwdag gehad mede dankzij jou als BABS tijdens onze ceremonie in Den Bosch. Door jou is het een hele persoonlijke ceremonie geworden met aandacht voor alles wat belangrijk is voor ons. We hebben veel positieve reacties gehad van de gasten. Het voorbereidende gesprek gaf ons gelijk veel vertrouwen en een fijn gevoel. Je bent een vrouw met het hart op de goede plek en je weet de juiste woorden te vinden, met hier en daar een kwinkslag. We trouwen maar een keer, maar anders zouden we weer voor jou kiezen ;)

Veel liefs,
Jasmijn & Carmen

Colinda
4 jaar geleden

Hallo Gonnie,
Ik wens je heel veel succes met je nieuwe carrière. Het past precies bij jou, een geweldige vrouw! 😘

Erik wassink
4 jaar geleden

gonnie,
Een moeilijke maar dankbare baan precies iets voor jou!
Ik hoop voorlopig geen gebruik te maken van je diensten want dan is er iets gigantisch misgelopen in mijn leven.
SUCCES